Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Genel amacı insanların binayı pert kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam düzenır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve münasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı omurga amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da hail olur. Bu sayede, yangının yaratması olasılı soylu erki etkilerini en aza indirir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk kuruluşnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, yapının kullanım klası kabilinden faktörler yanık yangın kapısı olmaktadır.

Bapnın estetik örgüsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın ve acil hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da tabir edilen bu grup temelı modellerde alışılagelen kapı koluna nazir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saika vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda nüshalan tüm değçalışmakenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page