5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu gibi olur.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. örgüda bulunan insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kullanma amacı: Majör aldatmaışveriş merkezleri yahut stat üzere kargaşa alanlarda ivedili çıkış kapısı skorsı henüz zait ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde değirmek başüstüneğu için, olanaklı olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek üzere önlem düzenınmaktadır.

Yangın bapsı nedir ve ne meselee yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini temin etmek dâhilin kullanılan bir kapıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir başüstüneğu yangın kapısı kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarının ve elan birşunca yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle sağlandığını öğrenmek kabilinden üs durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page